Schuurfeest 2010

Net als voorgaande jaren organiseert stichting "Rond de Kleine Vogel"
een schuurfeest op de Cathelijneweg
te Kuitaart (bij Daan de Zwart).

affiche schuurfeest 2010

Van 19.00 tot 20.00 uur is er een kinder disco. De toegang is gratis.

affiche kinderdisco 2010

Het schuurfeest heeft een regionaal karakter en gemoedelijkheid staat centraal. Het schuurfeest wordt hoofdzakelijk bezocht door inwoners van de gemeente Hulst. Het moet ieder jaar een gemoedelijk en veilig feest worden. Wij voldoen aan alle vergunningsvoorschriften en handhaven die ook. Dat betekent geen alcohol onder de 16 jaar. Om deze reden is legitimatie bij entree verplicht.

Kuitaart………waar een kleine kern groots in is!

Wij organiseren het jaarlijkse schuurfeest, voornamelijk als bijdrage aan gezelligheid en leefbaarheid binnen de gemeente Hulst. Bovendien vinden wij dat een feest voor iedereen betaalbaar moet blijven. Daarom hanteren we betaalbare prijzen en kost een consumptie € 1,50.

Als stichting hebben wegeen winstoogmerk en daarom doneren weuit de positieve opbrengsten van het schuurfeest elk jaar een leuk bedrag aan een goed doel. Een belangrijk aspect bij de keuze van de gegadigde is dat er een relatie moet zijn met Kuitaart. Dat is geen eenvoudige keuze. In voorgaande jaren hebben we Kinderopvangcentrum “het Lammetje”, de attentiegroep van de parochie Lamswaarde, Cliniclowns - afdeling Terneuzen en stichting Buru Nyakwere Nederland welke vanuit Hulst ontwikkelingswerk organiseert in Kenia.